Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود احمدی بی‌غش در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: دغدغه بخش عظیمی از مردم ایران به عنوان بازنشستگان از نمایندگان خودشان، موضوع یکسان سازی حقوق بازنشستگان است.

وی افزود: بر این باور هستم، مجلس باید برای رسیدگی به این مهم ورود کند و در یک تصمیم قاطع، انقلابی و عادلانه به فریاد بازنشستگان برسد. چرا که این قشر زیر چرخ‌های گرانی و بی عدالتی آسیب می‌بینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازنشستگان پس از پشت سر گذاشتن بیش از ۳۰ سال خدمت و فعالیت در این کشور، امروز حداقل‌ها هم نصیبشان نمی‌شود و از این بابت گلایه‌مند هستند.

«پتروشیمی الوند» بدون مجوز وزارت نفت فعالیت می‌کند

نماینده مردم شازند و آستانه در بخش دیگر سخنان خود، گفت: اعتقاد دارم همه باید تابع قانون نظام جمهوری اسلامی ایران باشیم. در شازند، صنعتی به صورت غده چرکین دارد شکل می‌گیرد به نام «پتروشیمی الوند» که این پتروشیمی بدون داشتن مجوز از وزارت نفت، فعالیت می‌کند.

وی ادامه داد: هم اکنون اعلام می‌کنم همه مردم استان مرکزی هم شاهد باشند، این صنعت که دارد شکل می‌گیرد، بنا به گفته وزیر نفت و مدارکی که در اختیار دارم، هیچ گونه مجوزی از وزارت نفت ندارد، اما با شدت زیر چتر و سایه حمایت مسئولان ارشد استان و برخی دولتمردان فعالیت می‌کند.

احمدی بی‌غش تصریح کرد: متأسفانه از سهمیه آب آشامیدنی سد کمال صالح به این صنعت اختصاص داده‌اند و این صنعت در سال‌های آتی قطعاً باعث یک ناامنی محیط زیستی و کمبود آب آشامیدنی خواهد شد.

گوش شنوایی در این دولت نیست

وی بیان کرد: در این ارتباط، مخاطرات ناشی از احداث این واحد صنعتی را با معاون اول رئیس جمهور طی مکاتبه اعلام کردم اما متأسفانه گوش شنوایی در این دولت نیست و از این مجموعه متخلف به شدت حمایت می‌شود.

نماینده مردم شازند و آستانه ادامه داد: در صورتی که صنایع زیر دستی و پایین دستی پالایشگاه که هیچ آلایندگی ندارد و می‌تواند مفید باشد و همان چیزی که مردم مدعی هستند، یعنی مازوت که برای سلامتی خطرناک است، آن مجموعه حاضر است مازوت موجود در پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند را خریداری کند و به فرآورده‌های مفید و سالم مثل نفت‌آب، بنزین، گازوئیل و… تبدیل کند و هیچ بار مخاطره‌ای نیز بر دوش مردم و دولت ندارد. اما این مجموعه چون «رانت» ندارد، کارش پیش نمی‌رود و با حرکتش مخالفت می‌کند.

احمدی بی‌غش تاکید کرد: حدود دو سال است از سرمایه‌گذاران این مجموعه توسط شهرک‌های صنعتی میلیاردها تومان پول دریافت شده است. اما در نهایت شهرک‌های صنعتی اراک بدون اینکه حتی یک متر زمین تحویل دهند. پس از مدت‌ها سرگردان کردن سرمایه گذار، عاقبت اعلام کردند که سرمایه‌گذار بیاید و پولش را پس بگیرد. در این مورد هر گونه قضاوت را بر عهده مردم می‌گذارم و ببینید بی عدالتی تا کجا پیشرفته است.

کد خبر 5134825

منبع: مهر

کلیدواژه: محمود احمدی بیغش آلودگی هوا اراک شازند وزارت نفت صنایع آلاینده پتروشیمی الوند دهه فجر ویروس کرونا آمار کرونا گرگان کرمانشاه خطبه های نماز جمعه شهرستان کرج شیراز بوشهر اردبیل شهرکرد لیگ برتر فوتبال ایران انقلاب اسلامی ایران ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۶۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته

افزایش صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته بیشترین سهم در میان مجوزهای سازمان بورس داشته است و با رشد ۴۱.۷ درصد در بین نهادهای مالی، تعداد آنها به ۴۵۲ صندوق رسیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سازمان بورس با انتشار گزارشی اعلام کرد: تعداد نهادهای مالی طی سال گذشته از 947 به 1085 رسید که گویای رشد 14.5 درصدی نسبت به مدت مشابه قبل است.

در این بین، صندوق‌های سرمایه‌گذاری بیشترین سهم را با 41.7 درصد در بین نهادهای مالی دارا هستند و تعداد آنها به 452 صندوق رسید. رشد 18درصدی تعداد صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های سبدگردان نشان می‌دهد توجه خاصی به سرمایه‌گذاری غیرمستقیم شده و با تنوع ابزارها، اقدامات مهمی در راستای هدایت مردم به سمت سرمایه‌گذاری غیرمستقیم صورت گرفته است.

بعد از ریزش بورس در سال 99، توجه مستمر به فرهنگ سازی در حوزه سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در صدر توجهات قرار گرفت و در راستای تحقق این هدف، نوع جدیدی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیز در بازار پذیره‌نویسی شدند. صندوق‌های اهرمی و بخشی دو مورد از جدیدترین ها هستند که در راستای پوشش ذائقه سرمایه‌گذاران مختلف ایجاد شدند. صندوق‌های اهرمی که از سال 1401 پذیره‌نویسی شدند، تبدیل به یکی از مهم‌ترین صندوق‌ها شده‌اند و نقش مهمی در جهت‌دادن به کلیت بازار دارند.

در دو سال اخیر، تعداد صندوق‌های طلا نیز افزایش قابل‌توجهی داشت و 13 صندوق طلا در بورس کالا فعالیت می‌کند که تعدد این صندوق‌ها، منجر به رقابتی‌شدن عرصه فعالیت این صندوق‌ها شده و نهایتا منجر به تلاش بیشتر این صندوق‌ها برای کسب بازدهی بیشتر برای سرمایه‌گذاران می‌شود.

تولد 12 شرکت‌ سرمایه‌گذاری جدید

فعالیت اصلی شرکت‌های سرمایه‌گذاری خرید و فروش سهام شرکت‌های بورسی و غیربورسی در بهترین زمان است. پایان سال گذشته، 161 شرکت سرمایه‌گذاری وجود داشت که نسبت به مدت مشابه قبل، 12 شرکت سرمایه‌گذاری جدید به نهادهای مالی اضافه شد. این‌ شرکت‌ها سهم 14.8درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سهم 12.8 درصدی کارگزاری‌ها در بازار مالی

تعداد کارگزاری‌ها نیز به 118 رسید که بیانگر شروع فعالیت 4 کارگزاری جدید در سال گذشته است. کارگزاری‌ها سهم 12.8درصدی از نهادهای مالی را به خود اختصاص داده‌اند.

شرکت‌های مادر (هلدینگ)

تعداد هلدینگ ها در پایان سال 1402 به 139 رسید که طی سال 17 شرکت به تعداد آنها افزوده شد. این شرکت‌ها نیز سهم 10.9 درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سایر نهادها

تعداد نهادهای واسط هم به 84 رسید که گویای سهم 7.7 درصدی این نهادها در بین نهادهای مالی است. سبدگردان‌ها نیز افزایش قابل‌توجهی داشته‌اند و تعداد آنها از 69 به 85 شرکت رسید. تعداد شرکت‌های مشاور سرمایه‌گذاری نیز به 24 رسید که بیانگر سهم 2.2 درصدی در نهادهای مالی است.

تعداد شرکت‌های تامین سرمایه تغییر خاصی نداشت و 12 شرکت تامین سرمایه در نهادهای مالی مشغول به فعالیت هستند. شرکت‌های پردازش اطلاعات مالی از 5 به 7 شرکت افزایش پیدا کردند. تعداد موسسات رتبه‌بندی هم تغییر خاصی نداشت و 3 شرکت در این حوزه مشغول به فعالیت هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت ٦١ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • کشف ۲ هزار و ۵۰۰ قطعه مرغ زنده فاقد مجوز بهداشتی در سرایان
  • ضرورت حل مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج/ آلایندگی پتروشیمی کردستان بررسی می‌شود
  • کاربرد تابلو برق‌های صنعتی در صنایع مختلف (مانند فولاد، نفت، گاز، پتروشیمی و...)
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پیروز در جنگ اقتصادی با ادامه راه شهدا رقم می‌خورد
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • مرگ خاموش تخت‌جمشید و بیستون
  • مشاوران املاک فاقد پروانه در اردبیل پلمب می شوند
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد