Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش نوداقتصادی، معاون فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربنایی دیوان محاسبات کشور تایید کرده است که در شرایط فعلی، صندﻭﻕﻫﺎﯼ ﺑﺎﺯﻧﺸﺴﺘﮕﯽ و پس انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت، مشمول قانون منع بکارگیری بازنشستگان نبوده مگر اینکه بررسی‌های کامل تر شود.

گفته می شود که افخم زروانی ﺭﺋﯿﺲ ﺻﻨﺪﻭﻕﻫﺎﯼ ﺑﺎﺯﻧﺸﺴﺘﮕﯽ و پس انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت و نصرت رحیمی، رییس هیئت رییسه صندوق بازنشستگی کارکنان صنعت نفت در زمره بازنشستگان صنعت نفت به شمار می روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوم مردادماه امسال،نمایندگان مجلس شورای اسلامی قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان را اصلاح و محدودیت‌های جدیدی را براین قانون اعمال کرده اند که 27 شهریور ماه امسال هم رییس جمهوری، آن را به

«سازمان اداری و استخدامی کشور برای اجرا » ابلاغ کرد.

طبق این قانون،دستگاه‌های مشمول مکلفند ظرف مدت 60 روز، افراد مشمول این قانون را از خدمت منتزع و با آنها تسویه حساب کنند که این مهلت 26 آبان ماه به اتمام رسید.

شهرام اشراق در گفتگو با نوداقتصادی، درعین حال احتمال داده که اگر در استفساریه جدید مجلس، نظر جدیدی مطرح شود دیوان محاسبات به این موضوع هم ورود خواهد کرد.

وی با بیان اینکه طبق قانون دستگاههای مشمول ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری، دستگاههایی که به نحوی از انحاء از بودجه دولت استفاده می کنند مشمول این قانون هستند، اذعان داشت که صرف دولتی بودن و یا غیر دولتی بودن محل تشخیص برای شمولیت قانون منع به کار گیری بازشستگان محسوب نمی‌شود.

اشراق توضیح داد که اگر دستگاهی حتی غیردولتی، به نحوی از انحا از بوجه دولتی استقاده کند مشمول این قانون بوده و به کارگیری در این دستگاهها از ممنوعیت قانونی برخوردار است.

وی درباره شمولیت قانون منع به کار گیری بازنشستگان در مورد بانک‌های نیمه خصوصی هم گفت که هر یک از این بانک‌ها به یک شکلی از بودجه عمومی استفاده کنند مشمول این قانون می‌شوند.

به گفته معاون فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربنایی دیوان محاسبات کشور، بانک‌هایی که نیمه دولتی بوده و یا سهام دولت در آنها وجود دارد و از بودجه عمومی استفاده می‌کنند مشمول قانون منع به کارگیری بازنشستگان بوده و مدیران آنها باید ترک خدمت کنند.

وی تایید کرد که در جریان نوسانات نرخ ارز در ماههای اخیر به مواردی از تخلفات شرکت‌ها برخورد شده و در حال حاضر در مرحله تحقیق و بازرسی بوده و حتی گزارشات برخی از آنها هم به دادستانی ارسال شده و در انتظار صدور رای از هیات مستشاری است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۱۸۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود

محمود شریفی شریف رئیس انجمن صنفی مراکز اسقاط و بازیافت خودرو‌های فرسوده گفت: تقریبا از سال ۸۵ اسقاط و بازیافت خودرو‌های فرسود آغاز شد و در سال ۹۳ به اوج خود رسید به طوری که ۳۳۰ هزار دستگاه خودرو اسقاط شد. 

او گفت: از زمانی که واردات خودرو ممنوع شد ما شاهد افت شدید اسقاط خودرو بودیم به طوری که ما در سال ۱۳۹۸ ما شاهد اسقاط ۷ هزار دستگاه خودرو بودیم. 

او بیان کرد: همچنین در سال ۹۹ چیزی بالغ بر ۱۳ هزار دستگاه سال ۱۴۰۰ هم ۵۰۰ هزار دستگاه و سال ۱۴۰۱ حدود ۲۰ هزار دستگاه خودرو اسقاط شد. 

 مشهدی شریف افزود: براساس قانون ساماندهی صنعت خودرو متولی اسقاط خودرو از وزارت راه به صمت سپرده شد و در سال گذشته ۷۰ هزار خودرو اسقاط شد که مجموع اسقاط خودرو در سال گذشته ۲۵ درصد نسب به سال‌های گذشته افزایش اسقاط داشته ایم، براساس قانون ساماندهی صنعت خودرو دولت موظف بود که ظرف ۳ ماه آیین نامه از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده را تصویب و ابلاغ کند. 

 او بیان کرد:امیدواریم زیر ساخت اسقاط آیین نامه خودرو‌های فرسوده انجام شود به طوری که امسال به رکورد‌های بالاتری برسیم. 

 مشهدی شریف گفت:خودروسازان عملا تمایلی به طرح‌های جایگزینی خودرو ندارند یا موعد فراخوان خودرو را یکسال دیگر برای مشتری میزنند تا این خودرو افزایش قیمت پیدا کند عملا با این کار متقاضی توان پرداخت قیمت‌های بالا را ندارد و مشتری منصرف می‌شود. 

 رئیس انجمن صنفی مراکز اسقاط و بازیافت خودرو‌های فرسوده اضافه کرد:تعداد اتوبوس‌های تولید شد در سال گذشته آنقدر تعداد کمی داشت که قابل مقایسه نیست همچنین تعداد تولید اتوبوس در داخل کشور در طول سال کمتر از هزار دستگاه است

مشهدی شریف گفت: برای تولید خودرو‌های داخلی ۱.۵ درصد قیمت خودرو و برای خودرو‌های وارداتی هم ۵ درصد باید به این صندوق پرداخت شود این صندوق توسعه صنعت در حال حاضر حدود ۶ همت موجودی دارد و اولویت پرداخت تسهیلات با خودرو‌های عمومی و موتور سیکلت است به طوری که دولت موظف است ظرف ۳ ماهه آینده مبالغی که در این صندوق جمع آوری شده را به نوسازی و واردات اتوبوس اختصاص دهد به طوری که امیداوریم این صندوق بخشی از مشکلات را حل کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تقدیر از کارگران میبدی
  • کارگران میبدی تقدیر شدند
  • تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود
  • تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند / ۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی 
  • حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان دو برابر می شود/ ۶۷ هزار فرهنگی در آستانه بازنشستگی
  • نمایندگان قزوین پیگیر افزایش حقوق کارگران باشند
  • جزئیات اصلاح قانون کار و بیمه بیکاری
  • روز کارگر برای کارگران تعطیل است
  • کارگران هم مشمول «کاهش ساعت کاری» می‌شوند؟
  • مالیات بر سوداگری و سفته بازی مشمول مردم نمی شود