Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ در توضیحات صندوق‌های بازنشستگی، پس‌انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت آمده است:

صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با وجود پرداخت نکردن سهم کارفرما در ماه‌های اخیر همچنان تعهدهای خود برای پرداخت مستمری و مقرری بازنشستگان چهار شرکت پتروشیمی آبادان، ‌پتروشیمی فارابی، لوله‌سازی اهواز و کربن ایران را انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پی اعتراض برخی بازنشستگان چهار شرکت پتروشیمی آبادان، ‌پتروشیمی فارابی، لوله‌سازی اهواز و کربن ایران در استان خوزستان نسبت به پرداخت نشدن مستمری ماهانه خود و پیگیری مسئولان محلی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، روابط‌عمومی صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با صدور اطلاعیه‌ای ضمن اعلام این‌که این نهاد همه تعهدهای خود در قالب مستمری و مقرری را طبق سال‌های گذشته در اردیبهشت ماه ۹۷ نیز انجام داده است، تصریح کرد که تاکنون میزان بدهی این چهار شرکت به صندوق‌های بازنشستگی در مجموع از مرز ۹ هزار میلیارد ریال (شرکت لوله سازی اهواز حدود ۵ هزار میلیارد ریال، پتروشیمی آبادان حدود ۳ هزار میلیارد ریال، پتروشیمی فارابی حدود ۷۰۰ میلیارد ریال و شرکت کربن ایران حدود ۳۰۰ میلیارد ریال) فراتر رفته و با ادامه این روند تا زمان پرداخت مطالبات صندوق بابت سهم کارفرما، امکان پرداخت مستمری سهم کارفرما از محل منابع صندوق های بازنشستگی که متعلق به تمامی کارکنان بازنشسته صنعت نفت است، وجود ندارد.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت برای حل این مشکل از هفت‌ماه گذشته تاکنون با نهایت مساعدت و همکاری مذاکراتی را با چهار شرکت بدهکار انجام داده که باوجود پرداخت برخی مبالغ جزئی، با توجه به انباشت بدهی آنان، در عمل این مشکل برطرف نشده و از این رو صندوق‌های بازنشستگی نیز با وجود همه تلاش خود، دیگر قادر به تامین سهم کارفرما برای پرداخت حقوق بازنشستگان این چهار شرکت نیست، زیرا صیانت از منابع و دارایی‌های صندوق که متعلق به بیش از ۸۰ هزار نفر از بازنشستگان صنعت نفت بوده، از جمله وظایف اصلی مدیران صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت است و این صندوق قانوناً هم نمی‌تواند منابع متعلق به دیگر بازنشستگان را به این چهار شرکت اختصاص دهد.

صندوق بازنشستگی نفت در این توضیح تاکید کرده است: شایسته است نمایندگان و مسئولان محلی به جای مذاکرات متعدد و تحت فشار گذاشتن مدیران صندوق‌های بازنشستگی برای پرداخت سهم کارفرمایی جهت تامین حقوق بازنشستگان این چهار شرکت که به صورت مستقیم از جیب ۸۰ هزار بازنشسته صنعت نفت برداشته می‌شود، به مدیران این چهار شرکت متذکر شوند که چرا سهم کارکنان رسمی حال حاضر خود را که از آنان کسر می‌کنند بر خلاف موازین قانونی به صندوق نفت واریز نمی‌کنند و در عین حال کمک کنند تا راهکار عملی برای تسویه مطالبات این شرکت‌ها به صندوق بیابند تا از انباشت بیشتر این بدهی جلوگیری شود زیرا ادامه این مشکل خلاف اصل صیانت از منابع صندوق‌های بازنشستگی نفت خواهد بود. از سوی دیگر چنانچه مدیران این شرکت‌ها معتقدند هنگام انتقال سهام از سازمان خصوصی‌سازی متوجه میزان بدهی یا حق‌السهم خود برای پرداخت به صندوق بازنشستگی نشده یا اطلاعات کافی به آنها ارائه نشده است، باید مساله را از طریق سازمان خصوصی‌سازی پیگیری و حل فصل کنند؛ زیرا تحت فشار گذاشتن صندوق بازنشستگی نفت اقدامی بی‌حاصل خواهد بود.

402

صنعت نفت بازنشستگان پس انداز صندوق بازنشستگی سهم کارفرما مستمری ماهانه پتروشیمی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: صنعت نفت بازنشستگان پس انداز صندوق بازنشستگی سهم کارفرما مستمری ماهانه پتروشیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۶۲۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، مصطفی رجبی مشهدی که در گردهمایی سراسری نیروگاه‌های کشور با حضور علی اکبر محرابیان وزیر نیرو، همایون حائری معاون وزیر در امور برق و انرژی و مدیران صنعت نیروگاهی کشور سخن می‌گفت، هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاه‌ها اعلام و تصریح کرد: شرکت توانیر تمام توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس طی دو سال اخیر در دو مرحله، یک‌بار ۲۰ همت و یک بار هم ۳۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و اخیراً هم ۲۲ هزار میلیارد تومان دیگر به حساب تولید کنندگان برق حرارتی و مقیاس کوچک واریز شد که سهم عمده آن متعلق به نیروگاه‌های خصوصی بود که در شرکت مدیریت شبکه برق ایران تسویه شد.

وی با اشاره به ابلاغیه وزیر نیرو که باید ۱۰۰ درصد معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، یادآور شد: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویت‌ها به تولیدکنندگان برق و بخش‌های انتقال و توزیع تخصیص می‌یافت.

مدیرعامل توانیر افزود: با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچک‌تر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکت‌های توزیع هستیم تا خود شرکت‌ها در قبال وصول مطالباتشان مسؤولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند. تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکت‌ها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می‌شود.

رجبی مشهدی به صفر رساندن مطالبات نیروگاه‌ها طی یک بازه زمانی ۳ ساله را که در قانون مانع‌زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف گذاری وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با تمام قوا آن را دنبال می‌کند.

کد خبر 6094669 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آزادی زندانی با مستمری بازنشستگی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند / ۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی 
  • حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان دو برابر می شود/ ۶۷ هزار فرهنگی در آستانه بازنشستگی
  • جزییات جدید از وام فوری بازنشستگان
  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا